Smärtsjukgymnasten

Varit hos min smärtsjukgymnast idag. Tanken är ju att jag ska börja köra en del styrka och kondition för att bygga upp mig. Känns jäkla skönt att förhoppningsvis komma igång mer och förhoppningsvis kunna slänga kryckorna åt sidan igen. Är så grymt skönt att ha smärtenheten på min sida, eller i alla fall sjukgymnasten, gällande kommande fortsatt sjukskrivning och även smärtlindring för min smärta är ibland olidlig. Men jag får köra på när jag kan och förhoppningsvis får jag rättat till min nervstimulator snart så att smärtan blir bättre. På tal om sjukskrivning tyckte sjukgymnasten att det vore bra om jag är sjukskriven resten av terminen för att landa i allt som hänt, alla sjukhusbesök, smärtan och min viktminskning för jag hänger inte med i svängarna längre. Hoppas bara min läkare på vårdcentralen håller med. Aja, bara att gilla läget och kämpa på, smärtan vet jag kommer bli bättre, förhoppningsvis inom en månad och vikten ska fortsätta neråt. 
 
 

Mer crosstrainer

Åh, dags att titta på ryttareliten och längtar verkligen tills jag kan börja rida igen. Saknar det som tusan. 
 
Körde lite på crosstrainern i förmiddags. Tar det lugnt med den, den för att kroppen inte är van och för att jag är lite småförkyld. Men dessa härliga soliga dagar har jag längtat ut på långpromenader i skogen, men fysiskt är jag inte där än. Är glad att jag kan köra en kvart på crosstrainern i alla fall. 
 
Känner mig dock lite lost med maten, käns som jag börjat småäta. Men ändå inte, jag vet inte, det är något som känns fel med kosten. Försöker bara sätta fingret på vad. 

Dags att fortsätta

Dags att påbörja bloggandet igen nu när jag förhoppningsvis är hemma från sjukhus på ett bra tag. Senaste har det ju vart varannan vecka. Har blivit sjukskriven till den sista pågrund av smärtan i benet och rygg och koncentrationssvårigheter på grund av mediciner med. Känns faktiskt väldigt skönt, för nu kan jag fokusera på mig och att bli så bra som möjligt. Dock var senaste gången en rejäl infektion i kroppen men antibiotika direkt i blodet och rejäl jäkla smärta. Förkylning på det.
 
Fick köpt en crosstrainer häromdagen med, tänkte att den ska ju vara skonsam mot kroppen och när promenader inte är ett alternativ kanske den är bättre. Har bara testat den än så länge och det känns bättre att använda den än att gå. Den till och med smärtlindrar lite.
 
Angående min vikt så vägde jag vid senaste invägning (i torsdags) 89,6 kg. Så jag har gått ner 32,4 kg sammanlagt. Jag har svårt att fatta det. Över 30 kg borta och en 8 före sista siffran istället för 12 före. Helt awesome, men det är nu min hjärna börjar ha svårt att hänga med. Får se vart det bär av vid nästa invägning. 






RSS 2.0